Изходът е преди Радев да даде мандатите, да се съберем политическата

...
Изходът е преди Радев да даде мандатите, да се съберем политическата
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще направя всякакви отстъпки, за да има редовно правителство

Изходът е преди Радев да даде мандатите, да се съберем политическата класа и да се разберем, ясно и почтено, желаеме ли държавно управление или отиваме на избори, сподели водачът на ГЕРБ

" Ще направя всичко допустимо, с цел да има и постоянно държавно управление ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в Малък Поровец, област Разград, довечера. Той бе придружаван от ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС в 48-ото Народно заседание Десислава Атанасова, както и различен депутат от ГЕРБ Гюнай Хюсмен.

" Чувам приказки, че няма да е с първия, а с втория, и да е с третия. Уважаеми сътрудници, в случай че ние доста се обичахме, щяхме да сме една партия, като китайската, само че ние сме европейска страна с доста партии. Призовавам да се приказва за държавно управление, преди да се раздадат мандатите. Няма по какъв начин да ни бъде отказано държавно управление с наш мандат, а да подкрепим други. Изходът е преди Радев да даде мандатите, да се съберем политическата класа и да се разберем, ясно и почтено, желаеме ли държавно управление или отиваме на избори. И едното е демократично и другото. В единия случай се дърпаме крачка обратно, както комисията бяха определени, тоест има метод да се изберат такива хора, авансово, тогава не с втория, а в случай че желаят и с десетия, само че тогава мога да поддръжка и втори и трети мандат ", изясни Борисов.



" Но авансово да се знае, че желаеме държавно управление, а не да се лъжат хората, че в случай че няма първия, ще стане с втория. Без ГЕРБ, без Движение за права и свободи, няма да я има матиматиката. Няма по какъв начин да подкрепим Петков и Василев да вкарат схеми като Джемкорп ", добави той.

" Две години нищо не бе издигнато, щяха да връщат милиарди. Само си чешат езика. Отсега нататък да намерим метод да работим с болшинствата в Народното събрание. Благодаря и на Нинова. Когато на третия ден Народното събрание щеше да се разпадне, това е систематична партия. Тя позволи възела за ръководителя на Народното събрание. В каквото са най-силни да им се даде. За да развържем и този възел, само че преди мандата ", сподели още водачът на ГЕРБ. 

" Когато светът се раздира от войни, пренарежда се, групира се от страната на доброто, желая да благодаря на депутатите, че прокараха закон за еврозоната. Представяте ли си, международният първенец по банкрутиране на банки, Гечев да се произнася дали е хубаво да сме в еврозоната. Или Рашков, който трансформира Министерство на вътрешните работи... Последните месеци берем плодовете на ръководството на Рашков - пияни дрогирани. Това са хората, които дават оценка на ГЕРБ и дали да сме в еврозоната, добави Борисов.

" Бях Мюнхен, не видях нещо рисково. Белия свят. И нашите съседи Гърция, по зле ли са от нас. Той дава за образец Дания и Швеция. Това да други  модел, друга просвета ", сподели още той, разяснявайки съпротивата в Народното събрание против влизането на страната ни в еврозоната.. 

" Благодаря на нашите сътрудници, че въпреки всичко в България има здрав мисъл, въпреки и дребна. Светът се е разделил на две - срещу и за Русия. Ние постоянно сме били уравновесени, само че в този момент нашата позиция е ясна - напълно в поддръжка на Украйна. Тази война би трябвало да свърши, от няколко месеца слагам - първо Запорожието, в този момент се заприказва за нуклеарна мръсна бомба. За нас е еднообразно неприятно, каквото и да стане там. С пасивност няма да стане, с бездейност агресор не се стопира ", сподели още Борисов. 

" Светът е разграничен на две - против Русия и за Русия. Ние постоянно сме били уравновесени, само че в този момент нашата позиция е ясна - за Украйна. Първо беше Запорожие, в този момент се заприказва за нуклеарна мръсна бомба. За нас е еднообразно неприятно каквото се случи там. Агресор с бездейност не се стопира “, акцентира Борисов.

" Всички със спотаен мирис чакат България, да има държавно управление, визия. Заводите излизат, милиарди вложения излизат от Русия. Ние заемаме основно състояние на Балканите и Европа. Бяхме постигнали да сме водеща мощ, мост сред Турция и Европа. Сега го изгубихме. Видяхте какво писмо приветствие изпрати до нас ", означи водачът на ГЕРБ наблягайки незабавната потребност от образуването на кабинет у нас. 

" Да ви поздравя, българския парламент за първи път има български мохамеданин на чело.  И тези, които говореха, че в ГЕРБ, че ще ви прекръстим и изселим, единствено строим джамии,помагаме ви и български мюсюлмани стават депутати, ръководители на Народното събрание, кметове и регионални шефове. Надявам се повече в Делиормана, в смесените региони повече да няма спекулации ", сподели той пред натрупалите се да честват хора. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР